Пепел от рози - очаквайте ...

Сериалът Пепел от рози за завързва. Любовта на Керим към Фатмагюл расте, както и омразата на Мустафа към мъжете, почернили неговия живот. Вземайки парите, Мустафа не е сигурен какво точно да прави с тях, а ненавистта не му дава покой и той мисли само как може да си отмъсти за всичко. След като Фатмагюл го прогонва от живота си, той отива да намери любов и утеха при Асу. Огромната любов на Керим към Фатмагюл започва да дава резултати. Фатмагюл оставя миналото зад гърба си и чувствайки се по-спокойна, почва да се чувства по-добре покрай Керим, да разговаря с него, да му дава надежди, че все някой ден тя може и да му прости. След като Мустафа привидно ги оставя на мира, Мюнир и Ердуан обмислят как да се отърват от Керим и Фатмагюл, за да не развалят тяхното спокойствие, след като за малко Фатмагюл не развали брака на Селим и Мелтем.
Мелтем не спира да търси истината - въпреки че казва, че е повярвала на семейство Яшаран - тя продължава да има своите съмнения относно случилото в ноща на нейния годеж. В същото време Мерием е готова със всички сили и средсрва да брано своето семейство и става голяма заплаха за дълго граденото име на Яшаран. В това време Мукадес търси и открива бащата на своя син с така интересната им нова придобивка в дома - закупения от Керим компютър.
Със свито сърце с притеснение Фатмагюл слага брачната си халка от Керим в първия си работен ден - споделяйки, че е само заради хората, но дали това ще се промени в следващите серии ни предстои да видим.